Alapanyagok élelmiszer gyártáshoz
Antioxidánsok
- Aszkorbinsav (C vitamin)
- Nátrium-aszkorbát
- Nátrium Erithorbát
Természetes antioxidánsok
- Rozmaring kivonat (antioxidáns olaj)
- Acerola kivonat
Konzerváló anyagok
- Kálium-szorbát
- Szorbinsav
Savasság szabályozók
- Citromsav (Monohidrát, Anhidrát)
- Nátrium-citrát
- Nátrium-acetát
- Borkősav
Sűritőanyagok és Polyszacharidok
- Gumiarábikum
- Guárgumi
- Xantángumi
- Szentjánoskenyér-liszt
- Taramag-liszt
- Xilit
- Erithrit
- Polidextróz
- Fruktóz (kristályos)
Ízfokozók
- Nátrium-glutamát
Gyógynövénykivonatok – (az EU-ból, Indiából, Kinából, Mexikóból…)
Vitaminok
- A, B csoport, C, D csoport, E, K,
Különleges anyagok
- Kondroitin-szulfát (szarvasmarhából, sertésből, szárnyasokból) (szarvasmarhából, sertésből, szárnyasokból)
- Glükózamin-szulfát (állatieredetű, növényi eredetű) (állati eredetű, növényi eredetű)
- MSM
- Hal kollagén
- Nátrium-hyaluronát (minden molekula súlyú)
- D-Pantenol (különböző típusok és hatóanyag-tartalmúak)
- Q10-koenzim (sztandard, CWS)
- Aloe Vera
- Stevia
- Kender protein
- Borsó protein
- Rizs protein
- Menthol
Aromák
- Porlasztva szárított aromák
- Vanilin helyetesítő aromák
- Emulziós aromák